TIFÒNICS
CLICA LA IMATGE!!!!


                                                               


CLICA LA IMATGE!!!48 comentaris:

 1. hola blanca esta molt xulo

  ResponElimina
 2. hola balnaca he repasat tot ja he acabat

  ResponElimina
 3. hola blanca som la natalia de 1rb el gran duc ila daniela de 5e a dels taurons

  ResponElimina
 4. Hola Blanca soc L'Asier de la clase de les foques i he vist la música de la mosca i m'ha agradat quan sonaven els instruments que feien el so de la mosca que no m'enrecordo de com es deien :D pero a mi m'ha semblat molt divertit aquest rema de endevinar els animals, també he vist el del camaleó i l'història m'agrada molt. Gràcies Blanca per fer aquest tema tan xulo!

  ResponElimina
 5. Blanca magradat la parte del corc quan es zona fluix i después fort soc el reda

  ResponElimina
 6. Hola Blanca,
  soc l'Aina de 5èB. He escoltat la cançó de la mosca i el que més m'ha sorprès a sigut l'instrument que utilitzaven per fer de matamosques i també no m'he esperava que les trompes tinguin com una cosa de metall per la part d'on surt la música. M'ha agradat molt veure el vídeo perquè veia com s'expressava el director amb la cara i com els trombons es movien d'un costat a l'altre.
  Fins al dilluns que ve.
  Aina

  ResponElimina
 7. Hola Blanca sóc la Maria de les foques hi he vist el video del Charlie el camaleó i m'agardat molt com cambiaba de colors el camaleó.

  ResponElimina
 8. Hola Blanca,
  soc la Sara de 5èB .He repassat tot, m'agradat molt la música del simi sobretot els instruments del final.

  ResponElimina
 9. hola Blanca soc el Ruben de 5éB he vist el video de la mosca i la part q més m'agradat ha sigut quan es van afegint l'instrument q fa la mosca i també me fixat que al final del video el director agafa el matamosques i pica amb els que toquen esl instruments

  ResponElimina
 10. hola Blanaca soc la Mireia de 5eA he vist el video de la mosca i la part que mes magradat per a mi a sigut el intrument de la mosca i magradat quan el director agafat el matamosques i a picat

  ResponElimina
 11. Hola Blanca soc la Elena B. He escoltat el corc, m'agradat molt la canço, el començament sobre tot perque sembla que ho están buscant.

  ResponElimina
 12. Hola sóc l'Albert de 5eA. He vist el simi i la part que m'ha agradat més ha sigut el començament quan s'escolta al simi. Tambè m'ha agradat la part quan la música es fica de la manera com si estiguessim a la selva

  ResponElimina
 13. hola blanca soc l´Esther de 5eA.He vist el cangur m´ha agradat quan al principi sortien fotos d´un cangur i també quan en un tros de la cançó que feia com si el cangur estigues saltant.

  ResponElimina
 14. Hola Blanca, soc el Pau de les Foques de 5éB he escoltat la canço del rex i m'agradat molt sobretot quan han començat a tocar tots els clarinets.

  ResponElimina
 15. Hola Blanca sóc la Maria de cinquè b . En el començament de trex i quan començava a tocar la banda m'ha fet intriga com si el trex estigues caminan com per la nit . i m'ha agradat molt i el video estat molt interessant.

  ResponElimina
 16. blanca i et volia dir per ultim que gracies per ensenyar- nos aquest tema perquè la veritat és que está sen molt divertint i estem aprenem moltes coses que no sabriem.I ara ja sabem moltes altre coses sobre els animals graciès Blanc.

  ResponElimina
 17. Hola Blanca sóc la Maria de 5éb un altre cop acabo d'escoltar la canço de la balena .i quan a començat a tocar la banda m'ha situat com si jo estigues en el mar allá tan tranquila i miran-lo des de aprop que segur que estaria miran- lo des de aprop que segur que está molt divertit.I seria super bonic veure les ones del mar.

  ResponElimina
 18. hola Blanca sóc el Joel de 5èb e escoltat la cnço de la mosca m'ha agradat quan tota la banda toca rapida

  ResponElimina
 19. Hola Blanca sóc la Maria de cinqué b.I acabo d'escoltar la canço de la mosca i he notat com si volguesin matar a la mosca amb un mata mosques.

  ResponElimina
 20. Hola blanca, sóc el Marc de 5èB i he vist el video de la mosca. El que mes m'ha agradat ha sigut quan el xilòfon tocava sol i també quan al final el director agafa un matamosques i fa com si matés a la mosca.

  ResponElimina
 21. Hola blanca,soc l'Aroa de 5èA i he vist el cangur,i m'ha agradat molt.Pero el que mes m'ha agradat a sigut en alguna part de la cançó que feia con si estubes saltan

  ResponElimina
 22. Hola blanca soc la Adriana de 5éB
  He visto el video de la mosca magradat el instrument de la mosca i le fet i cuan el directo agafa un matamoscas i con si mates una mosca

  ResponElimina
 23. Hola Blanca sóc la Vera de 5éB
  He vist el video de el simi y m'ha agradat molt quan feia al principi aquest soroll que ens situa a la selva era molt relaxant

  ResponElimina
 24. Hola blanca sóc la Nerea de 5èB e escoltat la cançó deL simis el que més ma agradat a sigut quan al principi sonava l'instrument de la pluja i les timbales.He tancat els ulls i me situat com si estigués en la Selva.Fins demà blanca
  Nerea

  ResponElimina
 25. Hola Blanca,
  sóc l'Arnau de 5è A.
  M'agradat la cançó de la mosca quan sembla que està morta pero segueix volan.

  ResponElimina
 26. Hola Blanca,
  Soc la Noelia de 5èA.
  He vist el video dels peixos tropicals,m'ha agradat molt.El que mes m'ha agradat ha sigut el principi de les flautes traveseres i el final dels plats.

  ResponElimina
 27. Hola Blanca,
  Sóc l'Adrià de 5èB.
  He vist el video de Tirannosaurus Rex i m'ha agradat molt, ja que m'he imaginat l'escena amb aquest dinosaure, també al principi la música sonava més fluixa i cada vegada anava augmentant més i més.

  ResponElimina
 28. hola som la giselle i la ainara vam veure la mosca.Ens va agradar molt quan el director feia com si matava la mosca . adeu

  ResponElimina
 29. hola blanca soc la helena saban de 5a jo he escoltat la canço de la mosca.M'ha agradat molt el principi i el final perque el principi ha sigut com que la mosca molestava al home i aixo m'ha agradat molt , despres per el final a sonat com que el home li agues donat a la mosca i s'escolta com li dona i la mosca es queda molt marejda .Moltes gracies per les cançons Blanca.

  ResponElimina
 30. Hola Blanca. sóc el Pau de 5eA .M'agradat la canço de la mosca perque quan li donen es mareja i després es torna a posar-se bé.

  ResponElimina
 31. Hola blanca soc la Marina de 5e A.
  He escoltat la musica de la mosca i m'agradat cuan un instrument ara no m'enrrocordo de com es deia que cuan tenia que tocar com mes fort pujava l'instrument i cuan volia tocar mes baix baixava l'instrument. i m'agradat molt la musica de la mosca

  ResponElimina
 32. hola et volia dir un altra cosa tambe m'agradat el t-rex perque m'he imaginat la meva historia

  ResponElimina
 33. el del t-rex soc la marina de 5e a que t'he dit que m'he imaginat la meva historia ho sento

  ResponElimina
 34. Hola Blanca soc la Nicole de 5eA jo he escoltat la canso de la mosca. M’ha agradat molt quan semblava que la mosca molestava l’home això m’agradat molt i tambe quan sescolta ba que la mosca es quedaba marejada

  ResponElimina
 35. Hola Blanca sóc l'Adam me ha agradat molt el video del simi perque el trobo com molt real y me ha agradar molt

  ResponElimina
 36. Hola Blanca soc l'Ainara de 5a me ha agradat molt el vídeo de la mosca.d'instruments hi avíen el gong,la tuba,trombo,el violoncel(etc...).
  Sembla molt real,i la parte que me ha agradar mes a sigut cuan la mosca molestaba!!! Jiji fina el dimarts Blanca!adeu.

  ResponElimina
 37. Hola Blanca soc el Jorge i me ha agradat la part quan sonava l’instrument que representava el soroll d’un ocell.I el vídeo que més me ha agradat ha sigut la mosca.

  ResponElimina
 38. hola blanca soc la daniela magrada molt el ball de jugarem a corre i el xirimicutet

  ResponElimina
 39. Daniela aguilera barrosso27 d’abril de 2016 a les 19:41

  hola blanca soc la Daniela magrada les cançons que estem fent la que magrada mes es la del mocador que es per la reina

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola bonica!!!
   Aquesta cançó es diu "A la vora de la mar" i és preciosa!!!

   Elimina